Workshop
FortiNAC
Workshop
Shadow

Fortinet Network Acces Control (NAC) workshops

In samenwerking met Fortinet Nederland organiseert SolidBE FortiNAC workshops. Hier kunt u onder deskundige begeleiding de mogelijkheden van FortiNAC ontdekken.

Opzet2 uur durende technische workshop.
DoelHet leveren van een praktische leerervaring. De deelnemers leren hoe ze de Security Fabric kunnen gebruiken en hoe je omgaat met IoT bedreigingen.
Wie?Iedereen, onafhankelijk van de kennis over Fortinet producten.
VereistenGeen
KostenGratis

De FortiNAC oplossing verschaft inzicht en biedt continue controle over apparaten en gebruikers, die aangesloten zijn op bedrade én draadloze infrastructuur van uw organisatie. En dat is hard nodig ook, de snelle toename van IoT apparaten dwingt organisaties om de zichtbaarheid op hun netwerk te verbeteren. Ze moeten elk apparaat en elke gebruiker, met toegang tot hun netwerk, kunnen zien.

IoT apparaten maken digitale transformatie mogelijk en verbeteren de efficientie en flexibiliteit. Maar ze zijn ook onveilig, mede door de ontwikkeling, die zich richt op een lage prijs en niet op de beveiliging van het apparaat.

FortiNAC levert de netwerkzichtbaarheid zodat alles en iedereen zichtbaar is, die zich op het netwerk aansluit. Dat betekent ook de mogelijkheid om al die gebruikers en apparaten te controlen met dynamische, geautomatiseerde reacties.

Tijdens onze workshop kunt u kennismaken met de mogelijkheden van FortiNAC, onder begeleiding van Nederlandse Fortinet engineers.